Ulvhild Hyttegrend

 

Skiløyper og alpint

Det er et stort antall preparerte skiløyper i området, både mot vest, øst og opp på fjellet. Hovedskiløypene i området går fra skiheisen i Raudalen over Slettefjellet og gjennom Ulvhild hyttegrend på retur tilbake til Raudalen. Dersom man ønsker en lettgått tur, kan man bortimot skli nedover til Raudalen (noen få motbakker), ta heisen opp til toppen og få en flott fjelltur på vei tilbake igjen. Anbefales!! 

Et annet alternativ er Slettefjelløypene som går langs vestsiden av Slettefjell med utgangspunkt øverst i Ulvhild Hyttegrend. Dette er en lettgått og familievennlig løype.

Skiløypa gjennom hytteområdet er koblet til resten av skiløypenettet på Beitostølen og Vang (til Åsvang) samt Vestre Slidre (til lysløypa på Eggeåsen). Området byr derfor på store skiopplevelser i preparert skiløypenett.

Det er og store muligheter til å gå usporet. Det nærmeste området er Slettefjell, som byr på fint turterreng med fine hellinger. Toppturer på over 1700 meter er mulig på Slettefjellet, og dersom man ønsker brattere terreng er det store muligheter for det i Raudalen.

 Klikk her for å laste ned skiløypekart i PDF-format. 

  

 

En kort kjøretur unna ligger Beitostølen og Raudalen med en rekke nedfarter for alpint, snowboard og off-piste.

  

   

Valdresflya har skiføre til langt ut i mai. Rasletind er en populær 2000m topp som er lett tilgjengelig fra parkeringen på toppen av Flya. Hvert år er det flere som feirer 17.mai på toppen. 

  

 

Beitostølen er også arena for flere nasjonale og internasjonale arrangementer på ski.