Ulvhild Hyttegrend

Ulvhild og området rundt

Med naturen som nærmeste nabo

Ulvhild Hyttegrend ligger fredlig og tilbaketrukket sør på på Slettefjellryggen. Her kan man nyte stillheten og nærheten til naturen, samtidig som alle fasilitetene på Beitostølen er en kort kjøretur unna. Det er dette som gjør Ulvhild Hyttegrend unik. Her kan familien samles til kvalitetstid på hytta eller aktiviteter ute i naturen.

 

 

 

Mange turmuligheter

Med Jotunheimen som nærmeste nabo har området en fantastisk natur. Dette karakteristiske fjellandskapet er kjent langt ut over landets grenser for sin vakre natur med majestetiske fjell. På Slettefjellet finner du et unikt turterreng med oppmerkede løyper sommer som vinter. En del av løypenettet sommerstid er også knyttet til DNT`s løypenettverk. Aktuelle nærliggende DNT-hytter er bl.a Thomashelleren og Yksendalsbu.

Rasletind er en 2000m topp lett tilgjengelig fra Valdresflya. Den er populær både til fots på sommer/høst og på ski i april/mai.

Klassikeren Besseggen er en liten kjøretur fra Ulvhild.

Luftig opp til toppen av Knutshø 

 

Fiske

Øyangen og vassdragene nedover dalen er meget fiskerike vann med stor og fin ørret. Felles fiskekort for stangfiske i Valdres gjelder også i Øyangen, og kan kjøpes i lokale butikker for en rimelig penge. Dermed har man muligheten til å sikre seg kvalitetsfisk fra Valdres samt at man får en flott tur.

  

  

  

  

 

Alle foto: Roger Samdal